ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Brainobrain je inovativni međunarodni dvojezični program razvoja intelektualnih i životnih sposobnosti i veština kod dece uzrasta 4 do 14 godina.

Brainobrain omogućava detetu da razvije celokupni intelektualni potencijal, da poveže obe strane mozga razvijajući koncentraciju i fokus, superiorne matematičke veštine, memoriju, logiku, analitičke sposobnosti, fotografsko pamćenje, tačnost, kreativnost i maštu, vođstvo, samodisciplinu, samopoštovanje i samopouzdanje. Uči decu kako da budu lideri svog života.

Brainobrain mogu pohađati sva deca sa normalnim fizičkim, emocionalnim i mentalnim razvojem. Potrebno je da mogu odgovoriti na jednostavna pitanja, da mogu da pokreću kuglice abakusa, broje do 10 i kopiraju jednostavne pisane simbole.

Ovaj program ima 10 do 12 nivoa, a svaki je traje od 3 do 4 meseca. Časovi se održavaju jednom nedeljno u trajanju od 2 časa (120 min.)

Ukoliko dete iz opravdanih razloga ne može da prisustvuje određenom broju časova, predavači organizuju dodatne časove na kojima se osigurava da sva deca u grupi napreduju istom brzinom.

Osim trajanja časova, dete svakog dana treba da izdvoji petnaestak minuta za vežbanje.

Pomoć roditelja je neizmerna, posebno na prvom nivou kada je neophodno podsticati dete da redovno vežba i izgovara „čarobne“ reči. Deca trener i roditelji zajedno napreduju kroz ovaj rad.

Brainobrain se temelji na abakusu (drevna azijska računaljka), NLP-u (neurolingvističko programiranje) i VAK stilovima (učenje pomoću vizuelnog, auditivnog i kinestetičkog kanala). Na svakom času prolazimo kroz najrazličitije vežbe koje deci omogućavaju da razvijaju svoje veštine, omogućavamo im da se osećaju samopouzdano i imaju bolju koncentraciju.

Razvijajući svoje mentalne sposobnosti, deca postaju samosvesnija, odgovornija, razvijaju samopouzdanje i time poboljšavaju kvalitet života ne samo sebi već i drugima u svom okruženju.

Napredak se primećuje već nakon prvog nivoa – Vaše dete će lakše savladavati školsko gradivo, duže će moći da se fokusira i probleme će rešavati na kreativniji način.

Grupe se formiraju tako da u njima bude od 5 do 10 učenika kako bi predavač mogao da održi individualni pristup svakom detetu.

Svi treneri imaju visoku stručnu spremu, licencirani su za sprovođenje programa i imaju iskustvo u radu s decom.

Intelekt dece se tokom ovog progama razvija u zabavnom okruženju prilagođenom za razvoj mozga, sa akcentom na otkrivanje talenata i sposobnosti. Zabavna atmosfera, u kojoj su najvažniji pozitivni emocionalni odnosi, omogućava deci da postaju lideri koji su odgovorni za svoj život i okolinu.

Istraživanja su pokazala da se dečiji mozak najvše i najbrže razvija od 4. do 14. godine zato pružite svom detetu bolju budućnost tako što ćete uložiti u njega kada je to najpotrebnije i najefikasnije

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas ili nas zapratite preko vaše
omiljene društvene mreže

Adresa

Jovana Subotića 4/1
21000 Novi Sad
Srbija

Telefon i E-mail

Telefon: 061/230-40-40
Email: info@wizardsbob.rs
www.wizardsbob.rs

Obezbeđen parking

za roditelje omogućen
ulaz u dvorište da
dovezu decu

© Sva prava zadržana • Wizards BrainOBrain Novi Sad • Tel: 061/230-40-40 • Jovana Subotića 4/1, Novi Sad

Designed by: DEFAULT design