Dobrodošli u BrainOBrain Wizards

BrainOBrain Wizards je centar za pravilan razvoj ličnih i mentalnih veština dece od 4 do 14 godina. Ovo je prvi centar u Novom Sadu koji sprovodi program po BrainOBrain metodologiji.

Kroz bilingvalni program (na engleskom i srpskom), deca prolaze kroz različite nivoe vežbi koje im omogućavaju da pravilno povežu obe hemisfere mozga, bolje razumeju sebe i lakše komuniciraju sa ljudima oko sebe.

Svako dete ima potencijal da bude genije, a naš posao je da probudimo taj potencijal!

BrainOBrain Wizards Novi Sad - 01
BrainOBrain Wizards Novi Sad - 05
BrainOBrain Wizards Novi Sad - 03

Časovi omogućavaju deci da

 • Brzo, efikasno i koncentrisano uče

 • Bolje pamte

 • Poboljšaju svoje samopouzdanje

 • Postanu samosvesni

 • Grade poverenje

 • Znaju kako da usmere svoje ponašanje

 • Neguju liderske veštine

 • Imaju bolji fokus

 • Povećaju kreativnost

 • Brže procesuiraju informacije

 • Efikasnije komuniciraju

 • Lakše rešavaju probleme

U centrima širom sveta, BrainOBrain pohađa više od milion i po dece. Ovaj genijalni program 2003. godine kreirali su stručnjaci iz oblasti dečije psihologije, edukacije i matematike.
BrainOBrain je nastao u Indiji, a danas se proširio na 29 zemalja i preko 500 centara koji svakodnevno omogućavaju malim genijalcima da iskoriste svoj puni potencijal.

Šta ja ABAKUS

Abakus je računaljka na kojoj se izvode osnovne aritmetičke operacije. Ona omogućava računanje bez papira i olovke i funkcioniše u svakom numeričkom sistemu. Koristeći abakus, deca uključuju sva svoja čula tako što dodiruju abakus, vide kuglice u pokretu i čuju njihovo kuckanje.

Danas najmanje 50 miliona Kineza i dalje koristi abakus koji često stoji odmah pored digitalnih kasa u prodavnicama. Oni barataju ovom drevnom spravom brže nego kompjuterom. Abakus se nalazi u obaveznom programu na časovima matematike u kineskim osnovnim školama.

Pedagozi danas u abakusu vide spravu na kojoj se osnovni matematički pojmovi uče neuporedivo bolje nego uz pomoć olovke i papira, digitrona ili kompjutera. Tvrde da računanje na abakusu „prirodnije aktivira mozak” od serviranih matematičkih operacija na elektronskim računarima.

Na abakusu je lakše raditi sabiranje i oduzimanje: svaka kuglica ispod poprečnog držača broji jednu jedinicu vrednosti, a kuglice iznad držača važe po pet jedinica u nizu, dok se broje samo kuglice pomaknute uz poprečni držač ili niz njega. Množenje i deljenje zahteva podelu abakusa na više zona.

U BrainOBrain programu, nije cilj naučiti matematiku, već je aritmetika alat koji nam pomaže da na pravilan način razvijamo mozak svakog deteta.

INSTRUKTORI

Svi naši treneri su licencirani

certified by „Brainobrain Europe“,
Master Franchisee of Brainobrain Kids Academy Pvt. Ltd. „INDIA“
for Europe Region, ISO9001:2001
null

Mirjana je master sociolog čija su glavna istraživačka i predavačka područja stimulacija i razvoj mentalnih i ličnih veština, efikasnost komunikacije i socijalizacija. Sa decom je radila i kao profesor sociologije u Srednjoj ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ u Novom Sadu.

Mirjana Golić

Licencirani trener mentalne aritmetike

Istraživanja su pokazala da se dečiji mozak najvše i najbrže razvija od 4. do 14. godine zato pružite svom detetu bolju budućnost tako što ćete uložiti u njega kada je to najpotrebnije i najefikasnije

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas ili nas zapratite preko vaše
omiljene društvene mreže

Adresa

Jovana Subotića 4/1
21000 Novi Sad
Srbija

Telefon i E-mail

Telefon: 061/230-40-40
Email: info@wizardsbob.rs
www.wizardsbob.rs

Obezbeđen parking

za roditelje omogućen
ulaz u dvorište da
dovezu decu

© Sva prava zadržana • Wizards BrainOBrain Novi Sad • Tel: 061/230-40-40 • Jovana Subotića 4/1, Novi Sad

Designed by: DEFAULT design